Dorel Niță- fondator

Dorel Niţă este un statistician cu o larga experienţă în domeniul cercetării şi dezvoltării de soluţii pentru analiza pieţei imobiliare şi evaluarea proprietăţilor, atât în ţară cât şi în străinătate. In Olanda a colaborat, printre altele, cu NVM (Asociația națională a agenților și evaluatorilor), funda.nl (principalul portal imobiliar din Olanda), NVB si NEPROM (asociații ale dezvoltatorilor imobiliari)

In 2010, a fondat Analize Imobiliare, prima platformă de Real Estate Intelligence din Romania și a condus departamentul Data & Research a portalului Imobiliare.ro pâna în 2021, colaborând cu principalele banci, firme de consultanță, audit și evaluare, dezvoltatori și investitori prezenți în Romania. A lansat primul sistem automat de evaluare din Romania (AVM), precum si alte soluții de analiză a pieței, utilizate anual de mii de agenți si evaluatori. Dorel Niţă este membru titular al ANEVAR din 2014.

Dorel Niță: Cand vine vorba de digitalizare și inovație, piața imobiliară din România este încă la început de drum. Platforma Valoreasy este raspunsul firesc la interesul crescut pentru date, analize și evaluări de o calitate ridicată, realizate cat mai simplu prin soluții de tip PropTech. Sunt sigur că platforma va transforma modul de lucru atât al evaluatorilor independenți, cat și al experților din bănci și din alte domenii.

Viorel Dram - fondator

Viorel aduce in echipa peste 21 ani de experienta in dezvoltarea de programe informatice, in special in domenii precum imobiliar, comert online si turism, fiind intotdeauna interesat de noi modalitati prin care tehnologia poate simplifica diverse procese de business.

In acelasi timp el este managerul echipei tehnice de implementare si dezvoltare a platformei Valoreasy.

Viorel Dram: Sunt implicat in proiecte IT pe zona imobiliara, intr-o forma sau alta, de peste 16 ani. Am asteptat de multa vreme momentul in care piata locala sa inteleaga valoarea reala adusa de automatizare si a produselor digitale menite sa eficientizeze procesul de evaluare. Sunt convins că acel moment este acum si ma bucur sa fac parte dintr-o echipa cu atat de multi specialisti in domeniu.

Cristian Dumitru - mentor

Cristian se bazează pe o experiență de aproape 25 de ani în evaluarea proprietății imobiliare, domeniu în care a dobândit și acreditarea ANEVAR, ceea ce l-a ajutat și în dobândirea calității de Recognised European Valuer (REV); el oferă mentorat și consultanță pentru dezvoltarea și implementarea platformei ValorEasy.

Cristian Dumitru: "productivitatea în procesul de evaluare și, deopotrivă, asigurarea calității produsului finit - raportul de evaluare - m-au preocupat încă din primii ani de profesie; stăpânind și programele de calculator Office, am realizat de-a lungul timpului câteva matrițe suport pentru evaluarea unor proprietăți imobiliare simple (apartamente, terenuri, locuințe unifamiliale, spații comerciale stradale) urmărind, pe lângă conținutul științific adecvat și ușurința completării, posibilitatea adaptării lor ușoare la modificările apărute în Standardele de Evaluare, în general în cea mai bună practică din domeniu. Așadar, n-am stat prea mult pe gânduri și m-am alăturat cu bucurie echipei. Cu ideile pe care le avem putem face din ValorEasy un adevărat briceag Swiss Army pentru profesioniștii din domeniu."

Emil Mesaroș - consultant branding și comunicare

Emil are o experiență de 20 de ani pe zona de branding și comunicare. Experiența sa include proiecte de comunicare din domeniul bunurilor de larg consum, construcțiilor, tehnologiei și distribuției. În cariera sa el a ocupat diferite poziții de la consultant la manager general, incluzând și o perioadă în administrația publică centrală. Pe lângă experiența sa în business, de mare ajutor este și expertiza în retorică și dezbateri deținută în calitatea sa de președinte al Agora Debate, organizație non-profit care manageriază o rețea de peste 40 de cluburi de dezbateri în liceele și universitățile din România.

Emil Mesaroș: "Cele mai mari pasiuni ale mele au fost dintotdeauna proiectele de comunicare, precum și formarea de noi generații de profesioniști în businessul românesc. ValorEasy este o bună ocazie să le îmbin pe amândouă. Pe de o parte voi ajuta la dezvoltarea unui nou brand. Pe de alta am ocazia să contribui la formarea unei echipe al cărei scop este să pună tehnologia în slujba oamenilor din domeniul evaluării."

Adrian Popa-Bochis - partener și mentor

Adrian are o experiență în evaluarea bunurilor de peste 20 de ani. Adrian este evaluator autorizat pe toate specializarile acordate in România, membru acreditat ANEVAR in specializarile evaluarea proprietăților imobiliare si evaluarea întreprinderilor. De asemenea este membru RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors - Marea Britanie) si Recognised European Valuer (REV). Adrian ofera mentorat și consultanță pentru dezvoltarea si implementarea platformei ValorEasy.

Adrian Popa-Bochis: "Digitalizarea evaluării e un subiect care m-a pasionat de multă vreme, insa dezvoltarea intr-o astfel de directie necesita alocarea de foarte mult timp si energie, pe care deseori nu le-am găsit. Tocmai de aceea, in momentul in care Viorel si Doru mi-au prezentat ideea, am venit alături de ei din postura de mentor, incercand sa le dau suport cu tot ce am crezut că poate ajuta o astfel de platformă: experientele mele (nematerializate 100%) din zona digitalizarii, experienta din zona evaluării de proprietăți imobiliare, experienta din zona gestiunii unui număr mare de proiecte și oameni concomitent, provocările legate de exigența respectării unor standarde profesionale și de calitate. Pe cât pot, voi ajuta la maturizarea conceptului acestei platforme și voi milita pentru a aduce și alți oameni cu experiență să își aducă aportul la construirea unei platforme dedicate profesioniștilor din domeniu."