Ești evaluator ANEVAR?

Atunci cu siguranță cel mai mult timp ești ocupat cu cercetarea pieței, cu verificarea informațiilor, compararea proprietăților comparabile cu proprietatea evaluată, ajustarea prețului de vânzare al comparabilelor și estimarea valorii.

Pentru fiecare tip de proprietate ești nevoit să utilizezi o altă grilă de piață, să introduci manual toate datele și să verifici formulele de calcul.

Iar la final, trebuie să adaugi grila împreună cu comparabilele în raportul propriu de evaluare, și să faci captura de ecran cu sursa datelor.

Ai altă activitate în imobiliare, de creditare, consultanță sau ești agent imobiliar?

Atunci cu siguranță investești timp și bani utilizând mai multe instrumente de lucru simultan: pentru vizionarea/inspecția/colectarea datelor proprietății, pentru accesul la baze de date cu anunțuri sau tranzacții, pentru a realiza analize comparative de piață (Comparative Market Analysis, CMA) sau rapoarte de evaluare simplificate (rapoarte tip desktop).

De acum, câștigi timp prețios cu grila de comparație universală

Grila de comparație universală ValorEasy este un instrument inovator, unic în România - care îți permite să câștigi timp prețios în analiza comparabilelor în raport cu proprietatea evaluată.

Grila de comparație ValorEasy este o grilă modulară, adaptabilă și versatilă, având posibilitatea de a evalua diverse tipuri de proprietăți cu ajutorul aceleiași grile. Grila poate fi utilizată atât pentru a aplica tehnicile cantitative ale abordării prin piață, cât și tehnicile calitative. Mai mult, în cadrul grilei, găsim toate cele trei tipuri de ajustări: unitare, procentuale și totale. Poți să exporți grila de piață în format Excel, Word sau PDF și poți să o încarci direct, fără alte intervenții, în raportul propriu de evaluare, împreuna cu comparabilele utilizate (documentul martor cu captura de ecran cu sursa datelor generate automat)

Știai că:

Prin aplicația mobilă ValorEasy poți colecta direct la vizionare date și imagini ale proprietății și le poți încărca automat în platforma proprie (de exemplu in CRM-ul propriu, pentru a fi publicate direct în portalurile imobiliare, sau într-o altă platformă de administrare a imobilelor și garanțiilor reale imobiliare)?

Mai multe detalii despre utilizarea grilei și metodologie găsești aici